3 thoughts on “Fisksläppet 2017…

  1. Hej! Vad roligt att du undrar och frågar. Just guldfisken är en ganska ”tålig” sorts fisk och lämpar sig därför just som dammfisk. Den klarar också just temperatur växlingar bra. Viktigt att damnen inte är för grund så det bottenfryser, annars ska de kunna vara ute året runt. Katter och fåglar är väll de mest naturliga fienderna men våra fiskar har klarat sig mot dessa faror hittils. Annars en mycket trevlig sorts fisk som också är lättskött. 😊 Blev lite långt…kram
    /Malin

  2. Ja jag kan förstå att det är ett trevligt vårtecken för er. Vad roligt. Hur kallt vatten kan de klara? Finns det några naturliga fiender som kan ta fiskarna? Mycket skötsel med dem?
    Många frågor då man är nyfiken ju
    Kram

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.