Det goda vinner över det onda…

Kl. var strax före tre på eftermiddagen i centrala stockholm då ett hemskt dåd begicks. En man hade kapat en lastbil och kört rakt in i byggnaden Åhlens via Drottninggatan. Vansinnesfärden slutade med att 4 personer omkom och många skadades.  Detta visade sig sedan ha kopplingar till terrorism.

Jag anser självklart att terrorismen och därmed en stor del av ondskan måste bekämpas. Man aldrig bli polariserad eller misstänktliggöra stora delar lätt utan jag tror det är viktigt att fortfarande vara öppna. Samtidigt ska man tydligt markera vad som är lagens regelverk och jag personligen tycker samhälletts insatser under denna förfärliga händelse till trots verkade  agera beundransvärt snabbt och proffesionellt under omständigheterna.

Min syster bor i stockholm , därför har mamma och pappa åkt till henne i helgen. De var och lade en blomma på polisbilen vid åhlens. Fint. ❤

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.