Arbetsträningen har börjat 😊

Med min sociala fobi har jag upptäckt att det medför vissa svårigheter att stå i centrum t.ex. stå i butik, som namnet antyder så är det det sociala som är det svåra. Det gick inte endast att ”övertala sig själv” att göra det som var min första strategi. Fast det visste jag nog någonstans efter all tid med min problematik. Nu jobbar  jag istället i ett växthus. Idag har jag planterat, det var tom riktigt roligt. Gjorde 6 st sådana här (bilden)påsk arrengemang. Så skoj!  Mamma åkte till platsen för där jag arbetstränar och köpte ett arrengemang. Tyckte det kunde vara kul att ha. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.