Ytliga ”vänner”…

Skulle jag inte ens ge namnet vän. Det är något med den ytliga bekantskapen som får mig att må dåligt. Visst det kan leda till början på vänskap men jag har varit med om lite för många ”tack och farväl ” tillfällen och andra mer nonchalanta för att upskatta detta. Tom elaka avslut på ytlig vänskap. Det är inte så att jag inte längtar efter det sociala , särskilt inte vid stundtals men är det så ytligt att ”farväl” hänger i luften då får det gärna vara för min del. Detta med vänskap avslut eller vänskap som dör ut skrämmer mig för mycket efter div. utfrysning så jag brukar ” backa ” vid sådana situationer. En sak till, sociala medier består av ca 85% ytligheter enligt mig, något som är synd önskar lite mer ”djup” i folks inlägg och publikationer. Vet att jag ”stack ut hakan” i min åsikt men mår verkligen dåligt av samhällets ytlighet och hoppas att den trenden vänder snart. Ärlighet varar längst trots allt. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.