Annonser
Uncategorized

Webbinarium ”personligt brev” 

Idag kl 10.00-11.15 ska jag delta i ett webbinarium om hur man skriver ett personligt brev via arbetsförmedlingen. Sist var jag med i ” hur man skriver ett cv” den inehöll lite intressanta tips och ideer för cv skrivande. Ser fram emot denna webbinar då mitt cv för tillfället är så gott som klart. /Malin

Annonser

Om mig...

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: