Snart skrivs jag in hos Arbetsförmedlingen…

Igår var jag på min kartläggning ang. tiden på AMU. Det resulterade i att jag ska börja arbetsträna. Den 7 mars ska jag på ett inskrivningsamtal hos arbetsförmedlingen och även prata om vart jag vill arbetsträna. En arbetsträning pågår i en period av max ett år ,under tiden man jobbar räknas man aldrig som ordinarie personal och man har en handledare. Målet är att uppnå 100% arbetstid   Skulle man klara 50% så kan det ev. betyda att man får sjukpenning till 50% och ställer sig som sökande på arbetsmarknaden för övrigt. Det var så de berättade om detta för mig 😉
/Malin

Annonser

2 reaktioner till “Snart skrivs jag in hos Arbetsförmedlingen…

  1. Hej, tack för frågan. 😊Känner mig faktiskt lite glad att de anser att jag har kommit så långt att jag kan prova detta och att jag därmed hursomhelst får mer att göra på dagarna. Jag tror personligen att man nog mår bäst om man har något att sysselsätta sig med om dagarna. Något som passar individen. Så känner jag. /Malin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.