Annonser

Min mamma fyller 60 idag, de firas på vinden i GBG. Meningen är att mamma ska överaskas. Släktingar från Skövde och

Skåne är bjudna och kommer att vara på plats. Maten kommer från en catering firma och överaskningen kommer att filmas. Ska bli så kul att se. Eftersom det kommer bli ganska trångt i lgh ( 5 personer i en etta) så valde jag att stanna hemma. Men min syster kommer skicka från snap chat så jag får se nästan live från festen. /Malin

 

Annonser

2 thoughts on “60 års fest på vinden i GBG…

  1. Tack för omtanken. Jag hade en trevlig mello-kväll med en när och kär , så hoppas jag de fick en trevlig fest samtidigt. Ha en fin dag.:-)/Malin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Happy valentines day...

tis feb 14 , 2017
Idag firar jag och Adam ”Alla hjärtans dag” med lite smörgåstårta och så fick jag fina blommor. 💕 /Malin Annonser
%d bloggare gillar detta: