60 års fest på vinden i GBG…

Min mamma fyller 60 idag, de firas på vinden i GBG. Meningen är att mamma ska överaskas. Släktingar från Skövde och

Skåne är bjudna och kommer att vara på plats. Maten kommer från en catering firma och överaskningen kommer att filmas. Ska bli så kul att se. Eftersom det kommer bli ganska trångt i lgh ( 5 personer i en etta) så valde jag att stanna hemma. Men min syster kommer skicka från snap chat så jag får se nästan live från festen. /Malin

 

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

2 thoughts on “60 års fest på vinden i GBG…

  1. Tack för omtanken. Jag hade en trevlig mello-kväll med en när och kär , så hoppas jag de fick en trevlig fest samtidigt. Ha en fin dag.:-)/Malin

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.