Emilio , teknik- intressad redan som bebis…

Det är så roligt med min systerson , han är helt fascinerad av allt tekniskt fast han bara är 5 månader gammal.  Sitter och knappar på en ipad med sina mycket äldre kusiner  och blicken dras verkligen till alla skärmar. Även robotdamsugaren är väldigt intressant. Kanske är det något som väcker alla små barns intresse eller så är det redan eller kommer bli ett stort intresse för honom. Kul iaf , min andra syster har via ”whats app” spelat in små videoklipp med honom som jag tänkte visa. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: