Emilio , teknik- intressad redan som bebis…

Det är så roligt med min systerson , han är helt fascinerad av allt tekniskt fast han bara är 5 månader gammal.  Sitter och knappar på en ipad med sina mycket äldre kusiner  och blicken dras verkligen till alla skärmar. Även robotdamsugaren är väldigt intressant. Kanske är det något som väcker alla små barns intresse eller så är det redan eller kommer bli ett stort intresse för honom. Kul iaf , min andra syster har via ”whats app” spelat in små videoklipp med honom som jag tänkte visa. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.