Uppdatering 28/1 2017

Jag skulle vilja säga att min ”personliga resa sakta men säkert går framåt ” nu. Även fast det emellanåt har varit bakslag så är jag mycket stabilare i det stora hela och jag vågar utmana mig själv lagom mycket varje dag för att göra framsteg. På AMU har jag trivts bra överlag och det har hjälpt mig massor att ha något att göra på dagarna. Det har även resulterat i ett kommande möte med arbetsförmedling och försäkringskassa om om och hur de ska kunna hjälpa mig vidare i fortsatt arbetsliv. Känns både bra och lite nervöst så klart. Fast får aldrig glömma att min sjukdom är kronisk och att jag är skör och stresskänslig bara för att inte bli för besviken vid bakslag utan ändå försöka fortsätta framåt.  /Malin

img1485870929572
Kategorier:Uncategorized

4 replies

  1. Önskar dig all lycka till och hoppas att ni kommer fram till något bra! 😊

    Gilla

  2. Tack, jätteroligt att höra om din dotter 😊 litium verkar fungera bra för dom de hjälper.

    Liked by 1 person

  3. Jag önskar dig all lycka och vill tro att ni tillsammans ska hitta en bra planering 🙂 Min dotter, som också har bipolär sjukdom, har nyligen också fått ett bättre mående tack vare medicin (litium + en till medicin) och har kunnat börja studera igen. Det finns både hopp och möjligheter för er båda.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: