Uppdatering 28/1 2017

Jag skulle vilja säga att min ”personliga resa sakta men säkert går framåt ” nu. Även fast det emellanåt har varit bakslag så är jag mycket stabilare i det stora hela och jag vågar utmana mig själv lagom mycket varje dag för att göra framsteg. På AMU har jag trivts bra överlag och det har hjälpt mig massor att ha något att göra på dagarna. Det har även resulterat i ett kommande möte med arbetsförmedling och försäkringskassa om om och hur de ska kunna hjälpa mig vidare i fortsatt arbetsliv. Känns både bra och lite nervöst så klart. Fast får aldrig glömma att min sjukdom är kronisk och att jag är skör och stresskänslig bara för att inte bli för besviken vid bakslag utan ändå försöka fortsätta framåt.  /Malin

img1485870929572


Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

4 thoughts on “Uppdatering 28/1 2017

  1. Jag önskar dig all lycka och vill tro att ni tillsammans ska hitta en bra planering 🙂 Min dotter, som också har bipolär sjukdom, har nyligen också fått ett bättre mående tack vare medicin (litium + en till medicin) och har kunnat börja studera igen. Det finns både hopp och möjligheter för er båda.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.