Uncategorized

Den årliga kontrollen av blodvärden…

Jag är väldigt nöjd med min nya medicin litium eller rättare sagt effekten av den , att kunna fungera som vanligt igen. Inga djupa dalar eller skyhöga toppar. Däremot är det synd att den medför biverkningsrisker som kan bli allvarliga om den inte ligger på en  jämn nivå. Detta kollades oftare i början genom blodprov men nu mer sällan. På måndag är det dags att kolla att flera olika ämnen ligger på en bra nivå. Ganska många faktiskt. Bla P-kalium, P-kreatinin- , P Natrium osv. även blodsocker  tas vid årskontrollen. Mycket som ska testas, det är ju bra att de är nogranna. ☺

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.