Annonser

Jag är väldigt nöjd med min nya medicin litium eller rättare sagt effekten av den , att kunna fungera som vanligt igen. Inga djupa dalar eller skyhöga toppar. Däremot är det synd att den medför biverkningsrisker som kan bli allvarliga om den inte ligger på en  jämn nivå. Detta kollades oftare i början genom blodprov men nu mer sällan. På måndag är det dags att kolla att flera olika ämnen ligger på en bra nivå. Ganska många faktiskt. Bla P-kalium, P-kreatinin- , P Natrium osv. även blodsocker  tas vid årskontrollen. Mycket som ska testas, det är ju bra att de är nogranna. ☺

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Uppdatering 28/1 2017

lör jan 28 , 2017
Jag skulle vilja säga att min ”personliga resa sakta men säkert går framåt ” nu. Även fast det emellanåt har varit bakslag så är jag […]

You May Like

%d bloggare gillar detta: