Träning säsongens löfte…

Såhär års är det ju på ”tapeten” att ha som löfte exempelvis att träna och gå ner i vikt. För min del vågar jag säga att det är en kamp utöver det vanliga med vikten. Dels har jag en grundsjukdom som ju innebär växlingar i  stämningsläget som depression då det för mig har varit lätt till hands att tröstäta resp inte känna hunger alls. Samt hypomani / mani då jag varit så uppvarvad att hunger knappt känts. Sedan har jag fått alla mina till trots nödvändiga mediciner som dock har en del biverkningar som tex sötsug så det står uppmanade att man bör ge akt på kalorihaltig föda och dryck. Hittade en bild på mig från 2012 då jag kände mig som mrst nöjd med min vikt.Däremellan har min vikt pendlat. Tycker detta är svårt men det är mitt pågående projekt./Malin20170121_172238

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.