Träning säsongens löfte…

Såhär års är det ju på ”tapeten” att ha som löfte exempelvis att träna och gå ner i vikt. För min del vågar jag säga att det är en kamp utöver det vanliga med vikten. Dels har jag en grundsjukdom som ju innebär växlingar i  stämningsläget som depression då det för mig har varit lätt till hands att tröstäta resp inte känna hunger alls. Samt hypomani / mani då jag varit så uppvarvad att hunger knappt känts. Sedan har jag fått alla mina till trots nödvändiga mediciner som dock har en del biverkningar som tex sötsug så det står uppmanade att man bör ge akt på kalorihaltig föda och dryck. Hittade en bild på mig från 2012 då jag kände mig som mrst nöjd med min vikt.Däremellan har min vikt pendlat. Tycker detta är svårt men det är mitt pågående projekt./Malin20170121_172238



Kategorier:Uncategorized

Taggar:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: