Emilios dop…

20170107_23105220170106_135338_00120170107_215909

Idag var jag på ett syrianskt-ortodoxt dop, min systersons. Det var både nytt ; intressant och fint. Det var många inslag av sång i själva predikan vilket är lite ovant för oss traditionellt svenska kristna. Mitt i själva akten började några åskådare ”jubla och skrika” jättehögt vilket nästan skrämde mig eftersom det kom så plötsligt. Dock lät det så glatt så man förstod att det var ”planerat”. Hade det inte varit för min dumma sociala fobi hade jag gärna varit med på kalaset efter också. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.