Emilios dop…

20170107_23105220170106_135338_00120170107_215909

Idag var jag på ett syrianskt-ortodoxt dop, min systersons. Det var både nytt ; intressant och fint. Det var många inslag av sång i själva predikan vilket är lite ovant för oss traditionellt svenska kristna. Mitt i själva akten började några åskådare ”jubla och skrika” jättehögt vilket nästan skrämde mig eftersom det kom så plötsligt. Dock lät det så glatt så man förstod att det var ”planerat”. Hade det inte varit för min dumma sociala fobi hade jag gärna varit med på kalaset efter också. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: