Julen är på G…

Och dess förberedelser likaså. På gott och ont , personligen tycker jag om julen så mycket att det negativa med den  (tex. Stressen ) går med jämnt ut. Så har det dock inte alltid varit , under mina sämsta perioder har jag bara önskat att jultiden vore snabbt förbi, ska jag ärligt medge. 

I år har vi valt att i stället för att det ska bli överflöd av julklappar ska vi köpa i princip varsin till varandra och sedan ha ett julklappsspel. Där får man köpa högst för 100 kr och minst 2 julklappar var. Det är lite av utmaningen i det som är kul. 

Vi har köpt gran , den står på mammas och pappas altan. I år är den tät och fin. Ska bli kul att se den klädd. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

3 thoughts on “Julen är på G…

  1. Jag har sådan total ångest för julen, mest för att jag dippar och verkligen inte kan tycka att jag är värd någonting och därför får ännu mer ångest av att någon ger mig ett paket. Och sedan så vet jag att det brukar bli så redan nu, så då måste jag jobba med mina planer, och … och….

  2. Å vilken fin gran! Vi har haft plastgran i alla år men nu funderar vi på att faktiskt ta en riktig. Ja jular kan minsann vara skit. Fast ofta upptäcker jag efteråt att det faktiskt varit riktigt fint och bra. Dock ej förra året. Hoppas denna blir bättre.
    Kram!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.