Usel på att vara ensam…

Det är skillnad på att vara själv och att vara ensam. Jag väljer tillfällen jag är själv på, kan tom tycka dessa är njutbara. Till skillnad från ensamheten som inte är vald utan uppstår i olika lägen. Själv har jag inte lärt mig stå ut med den icke självvalda ensamheten utan tycker den är ganska jobbig nästan plågsam. Och det är klart vi människor är nog inte ”konstruerade” att leva ensamma. Vi har ett ”flockbeteende ” och är mer socialt skapade. 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.