Taggar för min blogg ”Bipolär resa”.

Funderade över hur innehållet i min blogg / själva handlingen bäst kunde ”taggas” häromdagen. Resultatet blev något spretigt, det blev många taggar. Jag tror att vi människor är ”komplicerade ” på ett bra sätt , det att ”sätta” människor i fack är inte min grej.  Att göra det tror jag beror på att man ibland måste sålla bland intryck och är ett sätt som ibland kanske tyvärr blir nödvändigt särskilt under mycket stress och press .  Hursomhelst detta blev min bloggs resultat. /Malinimg_0235

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

1 thought on “Taggar för min blogg ”Bipolär resa”.

  1. Har ganska många bloggar igång och har ett textdokument till varje med olika taggar för olika ämnen eftersom jag precis som du har svårt att sätta in folk, beteenden, saker o.s.v. i olika fack.
    En av bloggarna har jag nu rensat i textdokumentet för eftersom det blev alldeles för mycket taggar.
    Ordet ”snickare” kan ju till exempel mena yrket byggnadsarbetare, Jesus, programmet ”Arga snickaren” och en hel rad andra saker.
    Ett tag var jag uppe i 40 – 50 taggar per blogginlägg. Det räcker med mellan fem – tio. 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.