De depressiva/maniska perioderna…

Många som har bipolär sjukdom känner till mani/depression. Kanske även manins mildare variant hypomani då man ofta kan bli produktiv och få en del gjort(en ganska härlig känsla). Själv har jag en ospecifik form av bipolär sjukdom , har haft olika diagnoser som inte tyckts stämma riktigt innan de kom fram till bipolär sjukdom. Dock har symtom som humörsvängningar alltid funnits med. Hursomhelst de jag har haft mest av är de depressiva symtomen. När depressionen har varit som värst har jag inte orkat särskilt mycket samtidigt som mina negativa tankar om mig själv också försvårade vardagen. Även om jag någonstans ibland kunde minnas att snart skulle sjukdomsskovet vända så var det jätte svårt att ändå ta till sig just då. Ibland när man mår dåligt har jag upplevt att det har hjälpt mig att förstå att även om det är sorgligt att det är så att fler är sjuka i tex bipolär sjukdom så är man inte ensam om det. Stötta varandra i det svåra. Här är några citat från personer under depressiva stunder. /Malin 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.