Totalt olika…

Har tänkt på att vi tre systrar är så olika. Tycker dock väldigt mycket om mina systrar. Och tror de står ut med mig med😊. Hursomhelst, blev det särskilt tydligt hur olika vi är när vi igår fick mms från min ena syster, som är i Stockholm och jobbar för Bindefeldt AB. Det var en bild på idolerna, eftersom hon jobbar med event får hon göra en massa spännande saker som att vägleda idolerna och ringa till olika kändisar inför fester, något som är så långt ifrån vad jag skulle klara av med min sociala fobi för det första och för det andra så är jag inte personen som typ ”dragit den lotten i livet” skulle inte hända mig att jag når dit. Och det är helt ok med mig. Är glad för min systers skull. 😊Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: