Totalt olika…

Har tänkt på att vi tre systrar är så olika. Tycker dock väldigt mycket om mina systrar. Och tror de står ut med mig med😊. Hursomhelst, blev det särskilt tydligt hur olika vi är när vi igår fick mms från min ena syster, som är i Stockholm och jobbar för Bindefeldt AB. Det var en bild på idolerna, eftersom hon jobbar med event får hon göra en massa spännande saker som att vägleda idolerna och ringa till olika kändisar inför fester, något som är så långt ifrån vad jag skulle klara av med min sociala fobi för det första och för det andra så är jag inte personen som typ ”dragit den lotten i livet” skulle inte hända mig att jag når dit. Och det är helt ok med mig. Är glad för min systers skull. 😊

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.