Annonser

Överkänslig…

7db12c8a-f60b-4b76-99ff-3c61900ddf98-3198-0000034671c0f904_tmp

 

 

 

Jag brukar fundera lite ibland över skillnaden mellan mig och en person som mår bra för att på så sätt kanske komma fram till hur jag ska gå vidare när jag har mått som sämst. Kanske verkar konstigt att göra men när man gång på gång ”fastnar” i dåligt mående vill man inget hellre än att kunna ta sig vidare. Kom hursomhelst fram till att en stor skillnad är eller verkar iaf vara känsligheten eller rättare sagt överkänslighet . Jag tenderar att ta åt mig av allt som är negativt och eller skulle kunna vara negativt menat mot mig när jag mår dåligt. Känns som andra har ett slags ” filter” som jag saknar just då. Blir verkligen superkänslig. Sedan blir jag ofta jätteledsen inombords. Idag fick jag på tal om känslor ett mail från försäkringskassan som hade talat med min läkare om samtalskontakt för mig. Så nu står jag i kö. Det känns bra. Lagom till arbetsträningen drar igång nästa år. /Malin

Annonser
2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.