Min syster som praktikant hos Bindefeldt AB…

Idag fick jag ett mms med en bild från min ena systers första event på ”Ruter dam” . Min syster bodde senast i GBG men har lite hastigt flyttat till Stockholm för att dela en trea med en tjej som ska starta eget. Häromdagen berättade hon att hon fått ringa bl.a. Stefan Löfven och Anna kinberg Batras sekreterare för att bjuda in till någon fest. Hon fick även hälsa på Mikael, som hon tyckte verkade trevlig. 😊 /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

4 thoughts on “Min syster som praktikant hos Bindefeldt AB…

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.