Min syster som praktikant hos Bindefeldt AB…

Idag fick jag ett mms med en bild från min ena systers första event på ”Ruter dam” . Min syster bodde senast i GBG men har lite hastigt flyttat till Stockholm för att dela en trea med en tjej som ska starta eget. Häromdagen berättade hon att hon fått ringa bl.a. Stefan Löfven och Anna kinberg Batras sekreterare för att bjuda in till någon fest. Hon fick även hälsa på Mikael, som hon tyckte verkade trevlig. 😊 /MalinKategorier:Uncategorized

4 replies

  1. Det kan jag hålla med om😊

    Gilla

  2. En glimt av det tjusiga och glittriga skadar inte då och då men jag skulle inte vilja leva i det. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: