Uncategorized

60 års kalas…

Våran familj ska på 60 års fest snart. Det ska bli kul. Det är min faster som fyller. Hade dock inte jätte mycket kläder som lämpade sig för stora fester, innan idag när beställningen från Zalando kom. Beställde från Versace Jeans , en pennkjol och en blazer. Båda satt bra på som tur va. 😊

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

1 Comment

  1. […] Var ute på en mycket kylig promenad förut idag. I dikesrenen vajade några ” tappra” tussilago i höst/ vinterblåsten. Måste vara rekord eller något. HTTP:Maria bingo […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.