Kära syster, är så glad för din skull…

Min lillasyster är en fena på allt hon tar sig för. Hon är utbildad inom design och butikskommunikation. För några veckor sedan skickade hon in en film till en praktikplats hos Bindefeldt i Stockholm. Den ledde till en intervju som idag ledde till tjänsten, på eventavdelningen. Såå roligt!! Jag är så glad för hennes skull. Vet att detta betydde hur  mycket för henne som helst. 😊

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.