Uppdatering 18/8 2016

Har hänt 3 övergripande saker i mitt annars så ganska ”händelsefattiga” liv ”snyft” nej så illa tycker jag inte det är.

1. Jag har börjat arbetsträna eller ”prova på vad jag klarar och inte på AMU. Går några timmar i veckan till att börja med. Det känns bra. Jag provar på odling just nu. Har bara varit där en gång hittils men ska dit på fredag igen, det ska bli kul.

2. Jag har för andra gången besökt lille söta Emilio. Jag fick hålla honom igen. Det är något speciellt rogivande med att få hålla i så små barn. Man blir lycklig . Emilio sov mest hela tiden vi var där och det såg så ”gött” ut när han låg och sträckte ut sig i sin bädd.


3. Jag har klippt mig kort eftersom jag blev så trött på den gamla frisyren vilket jag brukar bli efter ett tag utan förändring. 😊

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

3 thoughts on “Uppdatering 18/8 2016

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.