Uppdatering 18/8 2016

Har hänt 3 övergripande saker i mitt annars så ganska ”händelsefattiga” liv ”snyft” nej så illa tycker jag inte det är.

1. Jag har börjat arbetsträna eller ”prova på vad jag klarar och inte på AMU. Går några timmar i veckan till att börja med. Det känns bra. Jag provar på odling just nu. Har bara varit där en gång hittils men ska dit på fredag igen, det ska bli kul.

2. Jag har för andra gången besökt lille söta Emilio. Jag fick hålla honom igen. Det är något speciellt rogivande med att få hålla i så små barn. Man blir lycklig . Emilio sov mest hela tiden vi var där och det såg så ”gött” ut när han låg och sträckte ut sig i sin bädd.


3. Jag har klippt mig kort eftersom jag blev så trött på den gamla frisyren vilket jag brukar bli efter ett tag utan förändring. 😊Kategorier:Uncategorized

Taggar:, ,

3 replies

  1. Ja, visst är han. 😊

    Gilla

  2. Å så fin liten plutt ❤

    Liked by 1 person

Trackbacks

  1. Utökar tider på AMU… – Bipolär resa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: