Annonser

Det är något i mig som vill komma bakom  det första ofta ytliga intryck man får vid första mötet med en ny människa. Tänker på en dejting sajt som baseras på yta ” T..d.r” Jag önskar jag på ett djupare plan kunde hoppa över steget med ”tomt” prat om väder och vind. Det står jag knappt ut med. Tyvärr är mycket så ytligt i vårat samhälle idag , så ett bra sätt för mig är väll kringgå ytlighet är väll att skriva istället. Får man svar så får man. Vill inte agera moraltant detta är bara hur jag känner . 

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Semester till Tomelilla ...

lör jul 9 , 2016
Nu är jag på väg till Tomelilla och Skåne -land. Tyvärr ska vädret inte bli så bra, men vi ska träffa släkten och göra utflykter […]
%d bloggare gillar detta: