Komma bakom Ytan…

Det är något i mig som vill komma bakom  det första ofta ytliga intryck man får vid första mötet med en ny människa. Tänker på en dejting sajt som baseras på yta ” T..d.r” Jag önskar jag på ett djupare plan kunde hoppa över steget med ”tomt” prat om väder och vind. Det står jag knappt ut med. Tyvärr är mycket så ytligt i vårat samhälle idag , så ett bra sätt för mig är väll kringgå ytlighet är väll att skriva istället. Får man svar så får man. Vill inte agera moraltant detta är bara hur jag känner . 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.