Annonser

Kvällstankar om mobbing…

Mobbing är:

Något som riskerar att envist klamra sig kvar och tynga den utsatte  i olika lägen ända in i vuxen ålder. 

När du kommer på dig själv med att skämmas för att någon ska ha hört att mobbaren just skrikit ett fult ord över skolgården, eller vad du ska säga hände dina nya skor som just doppats i toa -stolen. När det är allt en mobbare vill att du ska. Ja, då är du också mobbad. 

   Att man inte vill vara mobbad är naturligt och ofta förnekar man det. Det gjorde även jag. Mina skor hamnade i papperskorgen en massa gånger och jag blev inputtad på toa och så låste de dörren. Det att man inte vill erkänna sig mobbad kände jag av jätte tydligt , jag levde i förnekande och även om jag inte hade kompisar på rasterna längre, för de gamla gick i från, så blev jag så desperat att uppehålla fasaden så jag låtsades att jag skrev brev till några. S.k låtsaskompisar . Det slutade som jag tidigare tagit upp med att jag blev rejält sjuk. Nu vet jag inte vilket som var ” hönan och ägget” men jag vet att ingen mår bättre av mobbing. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: