Min systers babyshover

På söndag ska min syster ha babyshover. Släkt och vänner är bjudna. Mamma och jag har av någon anledning spårat in på presenter med uggle -tema. Barnet ska få ett lakan med ugglor och en ” nighty night owl” som man sätter i spjälsängen och som spelar vaggvisor när barnet vaknar. Sedan ska hon även få en gemensam sak av mig och Sanna , lite spa behandling . Så jag hoppas det blir en bra dag./MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: