Min systers babyshover

På söndag ska min syster ha babyshover. Släkt och vänner är bjudna. Mamma och jag har av någon anledning spårat in på presenter med uggle -tema. Barnet ska få ett lakan med ugglor och en ” nighty night owl” som man sätter i spjälsängen och som spelar vaggvisor när barnet vaknar. Sedan ska hon även få en gemensam sak av mig och Sanna , lite spa behandling . Så jag hoppas det blir en bra dag./Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.