Klockor…Garmin vs Apple

image imageJag har sedan tidigare en Garmin Fenix Hr Sapphire och nyligen köpte jag en Applewatch . Måste säga att de två inte knappt ens är jämnförbara då de lämpar sig bättre till olika saker. Garmin klockan är som man kan tro en riktig sportklocka och är därför mer”lättanvänd” till detta. Medan Apple watch passar bättre till saker som hålla sig uppdaterad och tillgänglig socialt även om den också har träningsappar./Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.