Sjukskrivning…

Nu i april när jag blir 30 år går min aktivitetsersättning ut och jag har i princip två val. Antingen att ansöka om sjukersättning som

 jag troligen inte kommer beviljas enligt Försäkringskassan eller att sjukskrivas. Så jag valde att sjukskiva mig. Hoppas att jag kommer orka med alla aktiviteter bara, är lite orolig men samtidigt har jag saknat något lite mer att göra på dagarna. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: