Sjukskrivning…

Nu i april när jag blir 30 år går min aktivitetsersättning ut och jag har i princip två val. Antingen att ansöka om sjukersättning som

 jag troligen inte kommer beviljas enligt Försäkringskassan eller att sjukskrivas. Så jag valde att sjukskiva mig. Hoppas att jag kommer orka med alla aktiviteter bara, är lite orolig men samtidigt har jag saknat något lite mer att göra på dagarna. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.