Viktminskning…

Jag gick upp i vikt i samband med att jag påbörjade min litiumbehandling. Det var likadant när jag tog zeroquel. Detta är baksidan med dessa fantastiska mediciner. Sammanlagt gick jag upp 30 kg. Inte roligt. Det blir som en fixering på mat och söta saker så om man låter bli att äta något som lockar så är mat allt man tänker på. När jag tog zeroquel lyckades jag sedan gå ner allt (30 kg ) igen tack vare en annan medicin som tog bort mitt extrema sötsug. Medicinens namn är Topiramat och den är förutom sitt främsta användningsområde som epilepsi-medicin och stämningstabiliserare även använd för viktminskning. /Malin 

 

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.