Att ordet ”förlåt” kan sitta så långt inne…

Detta är ett faktum. Att mötas halvvägs kan  också vara svårt. Detta har jag erfarenhet av. Det kan handla om småsaker, det kan t.o.m vara personal inom vården som har svårt med detta. Jag är en känslig individ som lätt tar åt mig. Det är kanske inte heller alltid lätt att veta vad som har sårat mig. Men om jag vänligen påpekar vad som har varit fel. Varför ska det då vara så svårt att be om ursäkt. Kanske är det stoltheten och duktigheten som gör det svårt. Vet att det kan vara svårt men jag skulle göra det alla gånger om någon blivit ledsen över något jag sagt. 

Kommunikation är inte alltid lätt.

/Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.