Att ordet ”förlåt” kan sitta så långt inne…

Detta är ett faktum. Att mötas halvvägs kan  också vara svårt. Detta har jag erfarenhet av. Det kan handla om småsaker, det kan t.o.m vara personal inom vården som har svårt med detta. Jag är en känslig individ som lätt tar åt mig. Det är kanske inte heller alltid lätt att veta vad som har sårat mig. Men om jag vänligen påpekar vad som har varit fel. Varför ska det då vara så svårt att be om ursäkt. Kanske är det stoltheten och duktigheten som gör det svårt. Vet att det kan vara svårt men jag skulle göra det alla gånger om någon blivit ledsen över något jag sagt. 

Kommunikation är inte alltid lätt.

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.