Fundering …journalkopior

Sitter på en bänk i mitten av Elins esplanad och väntar på mamma som är och klipper sig i staden. Idag fick jag hem mina journalkopior från psykiatrin. Det känns märkligt att läsa om sig själv sett från andras perspektiv. Det som kändes mest konstigt var att läsa att det stod att suicid risken var låg efter att jag tagit 9 Imovane. Rimmar inte riktigt med hur jag kände mig då. Annars stämde det överraskande bra överens med hur jag mår/mådde. /Malin 

 Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: