Annonser

Sitter på en bänk i mitten av Elins esplanad och väntar på mamma som är och klipper sig i staden. Idag fick jag hem mina journalkopior från psykiatrin. Det känns märkligt att läsa om sig själv sett från andras perspektiv. Det som kändes mest konstigt var att läsa att det stod att suicid risken var låg efter att jag tagit 9 Imovane. Rimmar inte riktigt med hur jag kände mig då. Annars stämde det överraskande bra överens med hur jag mår/mådde. /Malin 

 

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Prova Linas matkasse...

mån feb 8 , 2016
Nu har jag beställt ”Linas matkasse”, den kommer i början av nästa vecka. Beställde även fruktkassen. Detta blir spännande. 😊 Annonser
%d bloggare gillar detta: