Fundering …journalkopior

Sitter på en bänk i mitten av Elins esplanad och väntar på mamma som är och klipper sig i staden. Idag fick jag hem mina journalkopior från psykiatrin. Det känns märkligt att läsa om sig själv sett från andras perspektiv. Det som kändes mest konstigt var att läsa att det stod att suicid risken var låg efter att jag tagit 9 Imovane. Rimmar inte riktigt med hur jag kände mig då. Annars stämde det överraskande bra överens med hur jag mår/mådde. /Malin 

 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.