Uncategorized

Lyx-pralinen en liten julsaga…

Vad tycks om min julsaga. P.s den är på skämt…
Lyx-pralinen

Det var en gång en lyx-pralin. Pralinen var brun och söt. Den bodde i en stor kartong tillsammans med sina kompisar  

 Noisette och Tryffel. Noisette var spiral-formad och väldigt god att äta. Tryffel var rund och smakade ganska hemskt. Själv var pralinen mycket olik sina kompisar , i den röda asken. Han hade nämligen marsipan -innehåll och var mörk utanpå. Något han var mycket stolt över. Tillsammans bodde det på Teneriffa i en stor röd kartong. Där skulle de också fira jul tillsammans. God Jul…

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.