Höst-mys och planer på resa…

Nu är det höst på riktigt, närmar sig vintermånader tom. När vi firade pappa idag (fars dag) pratade vi även om en resa. Cap verde var på tal. Skulle sitta fint , längtar efter lite riktig värme så småningom. Min katt lekte med ett rött läppstift som låg på en hylla. Jag kom samtidigt på att jag nästan aldrig sminkar mig i rött så jag provade. Det funkar men jag passar bättre i mer neutrala färger.  

 /Malin 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.