Blir glad av färger…

imageimageimageimageimageJag har upptäckt att färger gör mig gladare. Kanske inte så konstigt egentligen men det är ju en fördel att man är medveten om det. Bra idé att omge sig med mycket färger i tillvaron då. Jag ”lekte” lite med olika färger när jag tillverkade en  ” färgkomposition ” på glas. Bara på kul. Det gjorde mig glad och rofylld att vara lite kreativ igen. Resultatet är inte allt och skapandet kan ge så mycket annat. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.