Roligt och lärorikt…

image imageTycker jag det är på panncentralens program. Man får vara kreativ och det gillar jag. En uppgift som vi fick i veckan var t.ex. att rama in något vi tyckte var konst i en begränsad del av naturen. Som exempel ramades en gren med hängande vattendroppar, två stenar som lutade mot varandra , de symboliserar känslan av att ha ”någon att luta sig till/vända sig till och en grönskande del med ett rönnbär som gav lite färg. Konst kan ju vara så mycket och det är lite upp till betraktaren att tyda den. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: