Roligt och lärorikt…

image imageTycker jag det är på panncentralens program. Man får vara kreativ och det gillar jag. En uppgift som vi fick i veckan var t.ex. att rama in något vi tyckte var konst i en begränsad del av naturen. Som exempel ramades en gren med hängande vattendroppar, två stenar som lutade mot varandra , de symboliserar känslan av att ha ”någon att luta sig till/vända sig till och en grönskande del med ett rönnbär som gav lite färg. Konst kan ju vara så mycket och det är lite upp till betraktaren att tyda den. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.