Fördomsfulla personer blir oattraktiva…

Det här är en teori som jag har om de personliga egenskapens betydelse för synen på vad som är attraktivt/tilltalande. Anta att du träffar en fysiskt attraktiv person ”kanske är det en klasskompis” du ser i början upp till denne. Anta att du sedan lär känna denne och han/hon inte visar sig ha kvaliteer som du värdesätter hos en annan människa. Kanske är personen ovanligt fördomsfull (negativt inställd till vissa). Efter några år träffar du personen på en klassåterträff. Den här gången tycker du inte personen ser bra ut alls , nej nästan tvärtom. Det här visar min teori om hur personliga egenskaper kan få en fysiskt fin människa att bli mindre fin och tom tvärtom en oattraktiv person att bli fin eftersom han/hon kan ha fina egenskaper. Det var min lilla spaning. 😀 /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.