Efter samtal med FK…

Igår hade en person från Försäkringskassan ringt, jag ringde upp imorse. Det hen talade om var något intressant. Det ska sättas ihop en grupp i samarbete med FK där syftet är att man genom konst/ bild ska få ökad självkänsla och ett bättre mående. Denna grupp kommer bestå av 5-6 personer och hålla på sammanlagt 10 timmar i veckan i 3 månader. Hen undrade om jag var intresserad. Inte för att jag kan/ är bra på att måla men det var ju inte heller det viktiga i detta, så jag svarade ja. Kommer bli intressant men jag är samtidigt lite nervös, men blir nog bra. En poäng med att jag ska delta i detta hade hen också. För att se om jag ev. Skulle  klara något liknande senare , någon form av sysselsättning eftersom min aktivitetsersättning går ut nästa år. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.