Uncategorized

Sol och moln…

image imageFör mig  känns den här dagen som en av årets mer ordinära dagar. Varken superbra eller dålig. Vissa dagar finns man liksom bara…iaf jag. Utan att känna av glädje, sorg eller för den delen smärta. Har undrat vad den här känslan av varken eller ska vara bra för, kanske är det mina mediciner som trubbar av extremare känslor eller så är det något fler kan känna igen sig i. Som en del av livet. Till och med vädret är ordinärt , sol och moln. Nu ska jag sluta klaga bara fortsätta leva i min ordinära dag.

/Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.