Annonser

image imageFör mig  känns den här dagen som en av årets mer ordinära dagar. Varken superbra eller dålig. Vissa dagar finns man liksom bara…iaf jag. Utan att känna av glädje, sorg eller för den delen smärta. Har undrat vad den här känslan av varken eller ska vara bra för, kanske är det mina mediciner som trubbar av extremare känslor eller så är det något fler kan känna igen sig i. Som en del av livet. Till och med vädret är ordinärt , sol och moln. Nu ska jag sluta klaga bara fortsätta leva i min ordinära dag.

/Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Efter samtal med FK...

ons sep 2 , 2015
Igår hade en person från Försäkringskassan ringt, jag ringde upp imorse. Det hen talade om var något intressant. Det ska sättas ihop en grupp i […]
%d bloggare gillar detta: