Uncategorized

Nytt akvarium till fiskarna…

Vi har idag köpt ett större akvarium till fiskarna (mer än dubbelt så stort) som de ska vara i under höst och vintersäsongen. 😊🐠

/Malinimage

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

1 Comment

  1. Åh, nu saknar jag mitt akvarium. Det är är så mysigt på kvällarna. :). Hade två guldfiskar i ett sådant klassiskt runt akvarium, dock jättestort. Hm, aja.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.