Alex mår bra igen…

I förrgår var min katt Alex riktigt sjuk,  mådde inte alls bra, låg bara och sov och rörde sig väldigt lite. Vi ringde veterinären och fick komma in morgonen därpå, alltså igår. Veterinären sa att Alex såg väldigt medtagen ut och behövde röntgas för att se hur det såg ut. Vi trodde att det skulle sluta dåligt eftersom han ändå är15 år. Som tur var visade sig att han drabbats av urininfektion samt kristaller i urinen, vi upptäckte också att han hade ett långt grässtrå i nosen , det var antagligen därför han nyst och fått kväljningar med jämna mellanrum. Nu går han på antibiotika och äter ett foder för äldre katter. Han är redan mycketimagepiggare. 😊/Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.