Promenera mera…dagens uppdatering

Måste öka min dagliga motion till två promenader om dagen. Har nämligen gått upp i vikt det är något som tyvärr kan bli lättare att göra (är en biverkning)  efter litium.

Idag satte jag dit fontänmunstycket på pumpen i dammen. Det blev faktiskt bättre.image image image image image

Min ena syster har kommit hem. Det är bra och snart är Töreboda- festivalen😊

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.