Äntligen sommar…

imageNu får jag riktig sommar feeling. Bassängen håller på att fyllas och solen skiner fast klockan har passerat 19.30.

Smsade med min syster,  som jobbar på Evfa Attling. Hon ska beställa ett armband till mig ”mini  Twosome & Love bracelet i guld. Längtar …

imageMamma och imagepappa är faktiskt och träffar ”Sigrid i lets dances” mamma. De är här med en båt och har lagt till vid Vassbacken. Sigrid var också med. Hennes mamma jobbar inom tandvården och känner min pappa. Kul  …😊

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.