Nygräddade scones…

Är i full färd med att baka scones, ett bakverk jag gillar väldigt mycket. Min pappa brukade baka detta mycket förr. I skrivande stund återstår 5 minuter av gräddningstiden, en mycket god doft av nygräddade scones börjar sprida sig i köket. Personligen tycker jag de är godast nygräddade med smör och ost. ev. Med marmelad typ aprikos/ apelsin eller fikon till. Nu är de klara…😊

/Malinimage image image

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.