En härlig morgonpromenad

Idag kommer bli en riktigt varm dag. Redan vid 10 tiden då jag bestämde mig för att ta en promenad längs ängarna var det 16 grader varmt.  ”Ängarundan” tar ca 1 timme att gå vilket jag tycker är en perfekt tid för en runda. Medan jag gick längs det grönskande sommarblomstren lyssnade jag till ”First aid kit”, härligt😊. /MalinimageKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: