Uncategorized

Utsättning av Topiramat…

Topiramat verkar som stämningstabiliserande och är en av de tabletter jag har haft längst. Nu när jag har börjat med litium som verkar liknande (humör -utjämnande ) sa min läkare vid samtalet nu i veckan att vi kunde plocka bort (trappa ut) Topiramat. Det känns bra för jag tänker så att ju färre mediciner man behöver ha ju färre biverkningar. Sedan är det ju förstås alltid bra att det finns mediciner, men ändå. 😊

image image/Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.