Ole Lynggaard och Efva Attling smycken…

Tycker jag är de absolut vackraste och stilfulla smyckena som finns att köpa. De kostar lite därefter också. När jag fyllde år fick jag ett set med örhängen och armband av min snälla syster. Kollektionen heter ”Catch a falling star” . Har nyligen även vunnit en auktion med en ring i rött och vita guldhjärtan samt en briljant från Ole Lynggaard. /Malin

image image image image image image image

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.