Annonser

Nya växter i dammen…

image imageimageimageimage Vi har köpt nya växter till dammen , just nu är det endast   Kabbelekan som står i blom men senare förväntar jag mig fina färgkombinationer längs med dammkanten😊. har följande växter : Ältranunkel, Amerikanskt iris, BÄckveronika, Blå Pontederia, Rött Gyckleblomster, Hottuynia, Humleblomster, Kaveldun dvärg, kameleontblad, strimmig kalmus, vit kalla, japanskt blodgräs och Vattenhyacint.

Annonser
malinitoreboda
Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: