Nya växter i dammen…

image imageimageimageimage Vi har köpt nya växter till dammen , just nu är det endast Kabbelekan som står i blom men senare förväntar jag mig fina färgkombinationer längs med dammkanten😊. har följande växter :

Ältranunkel, Amerikanskt iris, BÄckveronika, Blå Pontederia, Rött Gyckleblomster, Hottuynia, Humleblomster, Kaveldun dvärg, kameleontblad, strimmig kalmus, vit kalla, japanskt blodgräs och Vattenhyacint.

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.