Dammens Koi-karp…

När jag var ute och matade damm-fiskarna imorse märkte jag att de simmade vid ytan nästan som att de hade lärt sig ”mat-tiden” om det nu är möjligt med tanke på att det är fiskar. Å andra sidan är de Koi- karp och de är iaf mer sällskapliga än andra fiskar och då är det ju inte helt omöjligt att de kan lära sig en basal sak som mat-tid,  vem vet. Tog några foton på när jag matat dem./Malin

image image image

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.