Snart 29…

imageimageimagePå lördag fyller jag år, blir 29. Nuförtiden ser jag inte längre lika mycket fram emot att bli ett år äldre, det innebär ju ett år närmare 30. Börjar bli riktigt gammal. 30 känns så definitivt, inte på andra men jag kan inte identifiera mig med åldern. Fast jag måste. Jag har inte önskat mig något speciellt, jo en ny mall till bloggen. Mallen heter Curator och finns här på WordPress.

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.