Snart 29…

imageimageimagePå lördag fyller jag år, blir 29. Nuförtiden ser jag inte längre lika mycket fram emot att bli ett år äldre, det innebär ju ett år närmare 30. Börjar bli riktigt gammal. 30 känns så definitivt, inte på andra men jag kan inte identifiera mig med åldern. Fast jag måste. Jag har inte önskat mig något speciellt, jo en ny mall till bloggen. Mallen heter Curator och finns här på WordPress.Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: