Uncategorized

Börja med Litium…

Idag har jag varit på min första träff med den sköterska som har hand om behandling med litium. Det gick bra. Mina prover var bra och jag kan därför påbörja behandlingen vilket jag ska göra imorgon. Efter ca en vecka ska jag ta nya prover för att se hur min kropp har svarat på behandlingen och om man ev. behöver öka dosen. Fick även ta en vikt för att se vart jag ligger just nu, endel går upp i vikt av medicinen medan andra behåller eller tom minskar i vikt berättade sköterskan. Har ett häfte om litiumbehandling som jag fick, står mycket bra info i den som man kan gå tillbaka till.

/Malinimagei

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.