Reparation av vår formgjutna damm…

Idag har vi ägnat oss lite åt att reparera trädgårdsdammen inför image image image

säsongen. Jag hällde ut vattnet, kändes som en väldigt massa hinkar. Kunde kanske ha pumpat ut vattnet istället med hjälp av en funktion på vattenpumpen som hör till dammen. Men lite extra motion skadar inte. Pappa spolade        dammen med högtryckstvätt och sedan fick den stå i solen. För att den ska bli extra torr tog vi in den inomhus så nu har vi en damm i vardagsrummet, känns lite märkligt måste jag säga, men som tur är gäller detta bara under några dagar. Vi har nämligen beställt ett kit för reparationer på en sida för dammar och tillbehör på nätet som kommer inom 2-4 dagar. Så om 1-2 veckor kanske jag kan dra igång dammen igen…längtar.😊 /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.