Reparation av vår formgjutna damm…

Idag har vi ägnat oss lite åt att reparera trädgårdsdammen inför image image image

säsongen. Jag hällde ut vattnet, kändes som en väldigt massa hinkar. Kunde kanske ha pumpat ut vattnet istället med hjälp av en funktion på vattenpumpen som hör till dammen. Men lite extra motion skadar inte. Pappa spolade        dammen med högtryckstvätt och sedan fick den stå i solen. För att den ska bli extra torr tog vi in den inomhus så nu har vi en damm i vardagsrummet, känns lite märkligt måste jag säga, men som tur är gäller detta bara under några dagar. Vi har nämligen beställt ett kit för reparationer på en sida för dammar och tillbehör på nätet som kommer inom 2-4 dagar. Så om 1-2 veckor kanske jag kan dra igång dammen igen…längtar.😊 /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: